فروشگاه {{ShoppingCartDataCount}} سبد خرید حساب کاربری خریدچکی‌وقسطی
خرید چکی و قسطی

۷ غذایی که باید در سرخ کن درست کنید

تاریح انتشار : شنبه< بيست و چهارم شهريور ماه 1403

7 غذایی که باید در سرخ کن (هواپز) بپزید



قدرت و عملکرد هواپز خیلی فراتر از سوخاری کردن عالی بال مرغ و سیب زمینی منجمد است.

بر کسی پوشیده نیست که هواپزها، موادی مانند بال مرغ، سیب زمینی سرخ کرده و غذاهای منجمد را بهتر از سایر روش ها و تقریباً بدون کثیف کاری میپزند. اما غذاهای خاصی وجود دارد که هواپز آنها را عالی می پزد. از مرغ سوخاری کامل گرفته تا فیله ماهی قزل آلا و حتی برگر و هات داگ، هواپز تنها وسیله ای است که من این هفت غذا را در آن درست می کنم.

وقتی صحبت از پخت سریع و باکیفیت می شود، هیچ چیز بهتر از هواپز به ذهنم خطور نمی کند. مایکروویو فواید خود را دارد، اما غذا اغلب به‌صورت لاستیکی یا حرارت نامتوازن در سطح غذا آماده می شود، و آون توستر نیز نمی تواند همانند هواپز میزان حرارت مناسب را به سطح و لبه های غذا وارد نماید.

در اینجا هفت غذا وجود دارد که از این به بعد فقط در هواپز می پزم.

 

۷ غذایی که باید درسرخ کن درست کنید

 

ماهی قزل آلا

ماهی سالمون آب پز یک غذای ساده و سالم برای شام شب در هفته است. درست کردن آن در فر کار سختی نیست، اما اگر فقط برای یک یا دو نفر غذا می پزید، زمان پیش گرم شدن دردسر است و انرژی زیادی برای مقدار کمی غذا هدر خواهید داد. ماهی قزل آلا پخته شده تابه ای عالی و سریع است، اما تقریباً هیچ راهی برای پختن ماهی قزل آلا روی اجاق گاز بدون ایجاد آشفتگی روغنی و بدبو وجود ندارد. من سعی کردم ماهی قزل آلا بوداده را در سرخ کن با هوا بپزم و در حدود 10 دقیقه با احتساب زمان پیش گرم کردن کاملاً آماده شد. محفظه بسته پخت و پز تمام چربی را جذب می کند و حتی مانع پخش شدن بوی ماهی در فضای اطراف می شود. 

خوب، پس ممکن است مرا در حال پرتاب کردن گهگاه فیله ماهی قزل آلا روی کبابی در ماه های گرمتر بگیرید، اما روزهایی که چربی ماهی را از پشت اجاق گاز آشپزخانه پاک می کردم، گذشته است. 

 

مرغ سوخاری

این یکی بیشتر از همه من را شگفت زده کرد زیرا من اکثر یکشنبه ها مرغ سوخاری درست می کنم و از روش استفاده از فر راضی شده بودم. من به سرعت یاد گرفتم که سرخ کن هوا حتی بهتر عمل می کند، زیرا می تواند پوست را به سرعت بدون پختن بیش از حد گوشت ترد کند. مرغ بریان شده در هوا حدود 45 دقیقه طول می کشد - حدود 15٪ سریعتر از فر - و تقریبا غیرممکن است که آن را بچرخانید.

 

 

چیزبرگر بیکن

چیزبرگرهای سرخ کن هوا تبدیل به یک غذای اصلی در اطراف خانه من شده اند. استثنا در طول تابستان است که گریل در نوسان است، اما در ماه‌های خنک‌تر، من برای این کلاسیک آمریکایی به سرخ‌کن هوا روی می‌آورم. این نه تنها تمیزتر از سرخ کردن تابه است، بلکه همبرگر در روغن خودش پخته نمی‌شود، بنابراین غذای سبک‌تر و سالم‌تری دریافت می‌کنید (اگر به این نوع کار علاقه دارید). همچنین می‌توانید نان و چند تکه بیکن را با همبرگر بچسبانید و غذای کامل را تقریباً بدون تمیز کردن میل کنید.

مزایا و معایب سرخ کن بدون روغن چیست؟

کتلت مرغ

قبل از سرخ کن بادی، کتلت مرغ سوخاری برای پارمزان مرغ و دستورهای دیگر را در تابه سرخ می کردم، اما سرخ کن هوا همین کار را با آشفتگی کمتری انجام می دهد و مرغ سرخ شده روغنی کمتری نیز تولید می کند. 

توصیه می‌کنم از ران‌های مرغ بدون استخوان استفاده کنید که دارای چربی کافی برای مقاومت در برابر گرمای همرفتی بدون خشک شدن هستند. به سادگی مرغ را در شستشوی تخم مرغ زده شده بپوشانید و سپس خرده های نان را با نمک، فلفل و سایر ادویه ها مخلوط کنید. در دمای 375 درجه حدود 15 دقیقه بپزید.

می توانید قبل از پختن کتلت ها را با کمی روغن اسپری کنید تا پوسته ترد بیشتری به دست آید، اما لازم نیست. من همین روش را با سینه مرغ امتحان کردم. خوب کار می کند، اما خطر خشک شدن گوشت بیشتر است.

استیک گل کلم
 
یکی از غذاهای مورد علاقه من برای پختن در سرخ کن هوا، گل کلم است. یک تخته گل کلم یک غذای جانبی دلچسب یا غذای اصلی عالی است اگر می خواهید گیاهی باشید. کافی است یک یا دو برش ضخیم از گل کلم را با روغن زیتون و نمک و فلفل یا مقداری چاشنی دلخواه بریزید و به مدت 10 یا 12 دقیقه با حرارت زیاد در هوا سرخ کنید. سرخ کن بادی به آن پوسته کاراملیزه زیبایی می دهد و سبزیجات متراکم را به اندازه کافی سریع می پزد تا داخل گل کلم خیس نشود.
 

پیتزای مونده

 

در حالی که هر نوع غذا به بهترین نحو در سرخ کن هوا گرم نمی شود، بسیاری از آنها گرم می شوند. سرخ کن های هوا راهی عالی برای احیای پیتزا ، مرغ سرخ شده، گوشت کبابی و سبزیجات هستند. مایکروویو غذا را به طور ناهموار گرم می کند و بافت لاستیکی ایجاد می کند. سرخ کن های هوا از طریق گرمای همرفتی برای پوسته ترد و یکنواخت حرارت دادن به غذا زندگی دوم می بخشند. 

همه‌ی آنچه باید پیش از خرید لوازم برقی آشپزخانه بدانید

هات داگ

خراب کردن هات داگ کار سختی است، اما اگر می خواهید در کمتر از 5 دقیقه یک آبگیر کاملا ذغالی شده و اساساً هیچ تمیزکاری برای مدیریت نداشته باشید، به سرخ کن هوا نگاه کنید. هات داگ های سرخ کن بادی به همین سادگی هستند و اجاق فوق همرفت به آنها در عرض دو یا سه دقیقه قهوه ای عالی می دهد.

 

×